ERMA Sport

ERMA Sport, onderdeel van ERMA International, werd in 2001 opgericht. De ondernemingEHLontwikkelt, produceert en levert sportveld inrichtingen voor diverse buiten - sporten, zoals voetbal, korfbal, hockey, tennis, honkbal, basketbal, atletiek, rugby, American Football en overige sporten.

De monteurs van ERMA Sport beschikken over een brede technische basis, omdat naast de montage ook zaken als de fundering en ruimtelijke inpassing van dug-outs op het sportveld aan specifieke bouwtechnische eisen moeten voldoen. Deze combinatie van kwaliteit, kennis en ervaring, aangevuld met het hoogwaardige productieproces, heeft ERMA Sport de positie van marktleider opgeleverd in Nederland.

Topsport & breedte sport

ERMA Sport speelt krachtig in op de wensen van de klant. De sportveldinrichtingen zijn ontworpen voor gebruik op verschillende niveaus, uiteenlopend van alledaagse trainingen tot en met wedstrijden op professioneel niveau. ERMA Sport garandeert op al deze niveaus een topkwaliteit. Om in sporttermen te blijven is gekozen voor de gradaties ‘brons’, ‘zilver’ en ‘goud’.

BRONS - staat voor eenvoudige, functionele en tegelijk duurzame sportveldinrichtingen, met name gericht op informeel en trainingsgericht gebruik (niet geschikt voor competitiesport).

ZILVER - staat voor producten die naast de trainingen ook in wedstrijden op het niveau van de breedtesport gebruikt kunnen worden. De inrichtingen voldoen volledig aan alle eisen van de desbetreffende sportbonden.GOUD - dit zijn de sportveldinrichtingen waarmee ERMA Sport zich manifesteert in het topsegment, afgestemd op de hoogste professionele eisen van de nationale en internationale sportbonden. De hoog - waardige engineering van ERMA Sport is verwerkt in de producten. De materialen zijn in de gewenste kleuren gecoat en de afwerking is in alle opzichten het predicaat ‘goud’ waard. Deze leveranties gaan gepaard met de langste garantietermijnen en de meest accurate serviceverlening. Deze lijn is terug te vinden in de stadions van een aantal betaald voetbal organisaties (BVO’s).

dugout

Detail Ultima - EHL

Eigen ontwikkeling en productie

Eén van de krachtige punten van ERMA Sport is de ontwikkeling in eigen beheer van complete producten, zoals dug-outs voor een reeks van veldsporten, alle denkbare doel varianten, korfbalpalen, foutpalen, hockeydoelen, tennispalen etc. Daarnaast onderscheidt ERMA Sport zich met diverse zelf ontwikkelde technische details, die de sport veiliger maken en tegelijk het duurzame karakter van de producten versterken. Deze klantgerichte werkwijze maakt het mogelijk om ook eenmalige custom-made producten te maken. Daar komt bij dat de montage in eigen beheer het principe van one stop shopping compleet maakt.

Erma Sport is ISO-gecertificeerd en alle producten voldoen aan de geldende NEN-normen.

Voor een compleet overzicht van ons assortiment bezoekt u onze sport webshop.

ERMA International | Ontwerp & Realisatie: Reclamebureau Markt & Media | Website Optimalisatie: Webprodie